Camera installatie

Observatie door middel van camerasystemen kan ook voor uw situatie uitkomst bieden. Bij diefstalpreventie kunt u door het gebruik van camera’s zorgen dat de potentiële dief niet onopgemerkt zijn gang kan gaan, uw extra paar “ogen” zorgen voor een feilloze kijk op de situatie.

Beveiligen is maatwerk en voor camerasystemen is deze regel extra duidelijk van toepassing. Het beeld van een zwarte schim zal u niet verder helpen bij het identificeren van de dader. Daarom is het van groot belang dat het systeem doordacht wordt opgesteld, eventueel met aanvullende verlichting, tegenlicht-compensatie, infrarood verlichting, zoom lens, auto iris. Technische termen te over, maar wat het belangrijkste is dat er uiteindelijk wordt geregistreerd en opgeslagen wat voor u belangrijk is. Het aanbod van camera’s is overweldigend en elk type is op een bepaald doel afgestemd.

Met behulp van dit aanbod, uw wensen, en de technische knowhow bij GBS Service & Advies kan er van (bijna) elke situatie een duidelijk “plaatje” gemaakt worden.